QuintBox

De Quint methode

De Quint-methode is een bijzondere methode die door het harmoniseren van het persoonlijk energiesysteem bijdraagt aan een fitter en vitaler leven. Voor dit harmoniseren van je energiesysteem draag je een apparaatje bij je, de QuintBox, dat voortdurend een op jouw situatie aangepast signaal uitzendt. Daarmee worden blokkaden in je energiesysteem opgeheven en je totale energie versterkt. De methode bestaat al meer dan 25 jaar en kent tienduizenden tevreden gebruikers in Oostenrijk en Duitsland. Aan een betere bekendheid in Nederland werken we elke dag.

Herstelt je energie

De Quint-methode is effectief toe te passen in al die situaties waarin een gebrek aan energie de vitaliteit en levensvreugde beperkt. Door het gebruik van je eigen QuintBox herstelt zich je energie, neemt je weerstand tegen talloze energieverslinders toe en voel je je fitter en vitaler.

Energierovers

Een krachtig energiesysteem is van levensbelang. Een verzwakking ervan leidt vaak tot toenemende vatbaarheid voor energieverslinders, waardoor je energetisch nog verder verzwakt. Veel van die energierovers (electrosmog, hoge werkdruk, emotionele overbelasting, luchtvervuiling, pollen, onvolwaardige voeding) zijn vaak niet te vermijden. Dat vraagt om een oplossing uit een heel andere hoek.

QuintBox effectief

Gebruikers rapporteerden ons dat ze sinds het dragen van hun QuintBox bijv. geen migraineaanvallen meer hadden gehad. Anderen meldden dat ze met de QuintBox vrij waren van hooikoortsklachten, zelfs midden in het pollenseizoen en zonder hun gewoonlijke hooikoortsmiddelen te hoeven gebruiken. Ook verbetering van de nachtrust, effectievere werkhouding, meer ontspannen relaties en voelbare ontspanning worden vaak gemeld. De Quint-methode kan in veel meer situaties van nut zijn, meer dan we hier zouden kunnen opsommen. Als je overweegt gebruik te maken van de Quint-methode, nodigen we je uit ons te bellen om te bespreken of en in welke mate je baat zult hebben bij het dragen van een Quintbox.

Het werkt!

Je zult misschien enige scepsis moeten overwinnen. Het energiesysteem is niet zichtbaar en de signalen die de QuintBox uitzendt evenmin. De Quint-methode past niet direct in onze dagelijkse belevingswereld. De werking ervan is met de reguliere logica niet goed te snappen. Wij weten dat het werkt.

Zonder risico proberen

De enige manier om te weten of het ook voor jou werkt is door het aan den lijve te ervaren. We bieden je graag de gelegenheid om de Quint-methode zonder risico te proberen. Als je na de aankoop van je QuintBox, die € 395 (incl BTW) kost, niet tevreden bent en je stuurt hem binnen een maand onbeschadigd aan ons retour dan krijg je je aankoopbedrag VOLLEDIG terug! En vind je één maand testen te kort en stuur je hem later retour, dan verminderen we het bedrag dat we je terugbetalen met € 39,50 voor elke extra maand.

Persoonlijk programma

Elke QuintBox die wij versturen programmeren wij met persoonlijke inhoud. Om die te kunnen samenstellen moeten we weten waar jouw grootste energie-uitdagingen zitten. Zodra je besloten hebt de QuintBox te gaan dragen hebben we graag via telefoon of Skype een persoonlijk contact om dat te bespreken. Daarna versturen we je je QuintBox zo snel mogelijk toe, uiteraard inclusief duidelijke instructies.

Je kunt natuurlijk ook – op afspraak – naar ons toe komen en de QuintBox geprogrammeerd meenemen.

Contact

Als je meer wilt weten over de Quint-methode of de QuintBox dan kun je ons (Maud of Jelle) bereiken via telefoon op 0575-492374.